Už týden prší

Už týden prší

Anotace: Už týden mám vlhkou tvář, ale kapky nejsou slané...

Už týden prší
a vlhko se vrývá,
do všech duší,
i moje se s ním zžívá.

Už týden mám vlhkou tvář,
ale kapky nejsou slané,
s tím deštěm snáším snáz,
slzy,co kanou planě.

Už týden se obracím,
k tobě a k oknu,
znovu tvář odvracím,
vím,že mi nepomůžeš a zase zmoknu.
Autor Aurora., 18.03.2011
Přečteno 273x
Tipy 18
Poslední tipující: V.N.Losinský, Mraveneček, Gabrielle, James Libustka, Alasea, Bernadette, CULIKATÁ, Marcone, Kite.Kat, pulita alma, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí