Anděl

Anděl

Anotace: Pro mého andílka:-*

Pár dnů před Štědrým dnem
setkala jsem se s Andělem,
byl k nepoznání, křídla neměl,
a svatozář už vůbec ne,
jen tak si mezi lidmi seděl
smířený, že bude o Vánocích sám

Pár strohých slov a pohledů
opřel se pohyb do ledů,
pár dlouhých dnů a možná měsíců,
doba slovních hříček,
staly se obdobím tisíců
tužeb a tajných přání

Pár dnů před prvním jarním dnem
sdílím svůj život s Andělem,
a i když je pořád bez křídel,
naučil mě vznášet se,
aby mi každý záviděl,
že máme jeden druhého

*
Autor MishaX, 18.03.2011
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí