Oči

Oči

Anotace: Oči bránou do duše,ale co teprve do mého srdce:)

Sbírka: Všední dny II

.Oči jak drahokamy....
..tak nádherné jsou...
...nejsou to žádné klamy..
....pevně držím ručku tvou.

.Oči Tvé tak září....
..díval bych se věčně...
...a já s andělskou svatozáří..
....vypadal bych asi směšně....

....Oči se na mě smějou.
...nevím už jak z toho a kudy..
..prostě mě u srdce hřejou...
.jsem úplně rudý....

....O Tvých očích skládám básně.
...určitě víš jak mi je s Tebou krásně..
..Jsi mojí múzou nepolíbenou...
.zkrátka jsi pro mě tou ženou....

....co tak dlouho hledám....
...vím asi se s Tebou dohromady nedám...
..ale věř že pro Tebe tu jsem..
....každým dnem....
Autor Jacob P. Verlaine, 18.03.2011
Přečteno 535x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, V.N.Losinský, Davarba, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k čemu vyznání,
když je jen vysmání
děkuji za uznání;)

18.03.2011 22:03:00 | Jacob P. Verlaine

Moc krásné vyznání =)

18.03.2011 21:59:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí