Viděl jsem Tě

Viděl jsem Tě

Anotace: Námět je celkem jednoduchý, zamilujete se, ale nevíte jak to máte říct. ...pak už je pozdě.

Viděl jsem Tě celkem často a zalíbení v tobě mám.

Mluvit mi kdosi zakázal,
pohledem však setrvám.

Škoda, že oči nemohou mluvit víc,
chtěl bych Ti toho tolik říct.

Časem si odešla,
nový svět Tě láká,
čas se dovršil a pak tlustá čára.

Na monitor se dívám,
zprávy o Tobě hledám,
zůstáváš láskou virtuální v mém srdci dobrozdáním.

Škoda, že mluvit neumím,
radši divně hledím,
co si zasloužíš,
už dávno máš.

Můj osud je jasný,
musím hledat dál,
Ty budeš pro mě zlatý šrám.
Autor Hantec, 18.03.2011
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Makula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejvíc se mi líbí ten zlatý šrám, krásný paradox.

19.03.2011 09:24:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí