It will become!

It will become!

Anotace: ....

Sbírka: Slzy hořící

Temný den,
slib neporušen.
Dnes už to není sen.
Přijde bouře.
Zatahuje se nebe,
havrani létají mi nad hlavou,
vidím v nich sebe,
ale i...tebe.
Poslové nezklamali.
Našel jsi cestu stejnou,
tou mou už jistojistou.
A tak dvě rudé čáry spojí se.
Nerozdělitelně.
Naše rány zhojí se.
Neodvratitelně.
Tento svět v našich očích změní se.
Nenapravitelně.
Černé vrány vrátí se.
Nenavratitelně.
A černý květ zbělá zase.
A život oživí se.
Nerozvratitelně!
Autor Lasombra, 18.03.2011
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean-Michel, mick666
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí