Postrádám...

Postrádám...

Anotace: ...ono to je vždycky smutné

Postrádám mysl a rozum mi schází,
slzy jak voda teď valí se z hrází.

Postrádám smysly, již nemohu vnímat,

postrádám spánek, když sám mám usínat.

Postrádám dotyky, co Tvým rukám patří,

postrádám oči, co jiskří, když Tě spatří.

Postrádám dny, s Tebou zdáli se jak vteřiny,
postrádám čas, minuty i hodiny.

Postrádám úsměv a na zádech mrazení,

s Tebou prožité noci, krásné, plné mazlení.

Postrádám rozbřesk a slunce západ,

inspiraci, teď začínám tápat.

Postrádám slova, co jindy z úst se derou,

postrádám Tebe, postrádám Tě celou.

Autor Seegr, 19.03.2011
Přečteno 505x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteRayne, Anjesis, Azure angel, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkná...smutné je postrádání...

30.03.2011 00:12:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí