Návrat do ráje

Návrat do ráje

Anotace: zbývý jen doufat....

Jen jedna slza, ne více,
jdu po ulici, se kajíce,
v srdci zabořený nůž,
může za to jeden muž.

Krev proudem řine se,
zastavit? Jen těžko lze.
Krvácení vnitřní rozsáhlé,
šance na záchranu zdají se malé.

Kam tenhle vztah spěl?
Možná Bůh to tak chtěl.
Já však ne, přišlo zatmění,
peklo místo spasení.

Srdce pláče, hruď mi svírá,
co mi zbylo? Snad jen víra.
Víra, modlitby, naděje,
že jednu čas přece uzraje.

Že budem jak tehdá v máji,
spolu zase v ráji.
Cesta do ráje není snadná,
můžem tam jen spolu - Ty a já.
Autor berunka, 19.03.2011
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí