Planetka Sedna..

Planetka Sedna..

Anotace: .. nejdál od Slunce

Excentrická Sedna
planetka rudá
láká mě, dovedná
koulí odrůda

odvážná, hřeje si
na prsou hada
v prohlubně depresi
jak to má ráda

stočen do klubíčka
na impakt čeká
netopýří hříčka
potěší šneka

už abych přistál v tom
údolí s plazem
má jako krystal krom
očí, jed v žláze

u obou zubů, jež
útočí v mžiku
pád z výšky jako věž
má svou logiku

oběma křídly jsem
zaclonil vzdmutí..
sediment z koule Zem
zůstal bez hnutí
Autor Petbab, 19.03.2011
Přečteno 379x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, Psavec, NikitaNikaT., Mbonita, labuť, WhiteSkull, CULIKATÁ, Helena Lovecká, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí