Jedna hloupá mořská...

Jedna hloupá mořská...

Anotace: taková podivná...

Nevím, jak se toho zbavit,
třeba odsud pryč se plavit,
pod sluncem se sama tavit,
nechat všechny beze mě se bavit.
Rodinu a kamarády,
všechny, co mě mají rádi,
jak jen jsem je mohla zradit,
asi jim to mohlo vadit.
Nikdy nemám řešení správná,
jsem tak nesmírně moc trapná,
moje rozhodnutí nejsou platná,
připadám si jako vrátná.
Celý svět se kolem motá,
místo ryby vyloví se bota,
pořád jen ta samá nota,
na pomoc nejde Rychlá Rota.
Tohle nikdy neskončí,
dokud já do vody neskočím,
nikdo nepřijede na bílém oři,
ani Dáni, ani Noři…
Autor H.I.L., 19.03.2011
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí