Lítost

Lítost

Anotace: Odpusť, že jsem takový

Sen o nás sní.
Nesu s ní dnes
její den i noc,
slabost i moc
setkání.

Je to míň než
ta touha žen.
Snad přání jen?
A možná lež
váhání...

Toho muže,
jenž nemůže
být víc než host.
Což není dost
čekání?
Autor VIZ, 19.03.2011
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí