Zapeklitá zarputilost

Zapeklitá zarputilost

Anotace: o nesnesitelnosti situace

Je to tajné
nikdo neví.
Nepoddajné.
Láska sleví
na přátelství.
Tak jest dáno,
černou krví
podepsáno.

Oba tuší,
nikdo neví.
Co se sluší?
Zešediví.
Nevypoví.
Je však psáno
černou krví,
že láska naše nepoleví.
Autor jsemvojta, 19.03.2011
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Annie the wolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí