Anděl

Anděl

Anotace: Snad se to někomu bude líbit.

Začínám být šťastný,
našel jsem, co hledám.
Můj strach snad,
ten byl vlastní,
však už se jen tak nedám.

Dostává to smysl,
proč tomu bylo tak,
že nad hlavou mi kroužil,
ten blýskající mrak.

Věčně jsem byl zmáčený,
nevěděl jsem kudy kam.
Byl jsem jako zamčený,
v tomhle dešti brzkých ran.

Když náhle mračna oslábnula,
záře svitla a má cela,
věčně tmavá, osamělá,
nyní prosvícená od anděla.

Slzy štěstí do mých očí,
v okamžiku vlily se.
Já volám, že už nikdy víc
a o anděla já bojím se.
Autor Lobo, 20.03.2011
Přečteno 450x
Tipy 11
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lobo1, Mbonita, CULIKATÁ, la loba, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak mi sem někdo něco napište :)

20.03.2011 23:32:00 | Lobo1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí