Z molů křídla a muší kosti

Z molů křídla a muší kosti

Anotace: Tvořil sbírku, těch nejmenší věcí...

Tvořil sbírku,
těch nejmenší věcí.
Městečko z papírků,
a z ulit šnečích.

Měl rád maličkosti,
Z molů křídla
a muší kosti.
Dokonce i bleší sídla.

Proč do ženy musel se zalíbit?
On, ona, oni.
Když ho chtěla políbit,
musela se sklonit.
Autor Jeronym., 20.03.2011
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě zajímavé a tím působivé. ST!*** za obsah.

20.03.2011 12:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí