Vzduch

Vzduch

Anotace: jen se koukněte :)

V hlavě temno, bludný kruh.
kolem jenom vzduchoprázdno.
Ve sklenici hledám vzduch,
najdu ho však vždy až ráno.

Nevím, kam se ten vzduch ztratil,
hledal jsem ho snad už všude.
Projdu ještě těch pár sklenic,
snad tam někde trocha bude.

Jedna sklenka, druhá, další,
hledám jako dobrodruh.
Utekl mi zas mezi rty,
bídák jeden, čerstvý vzduch.

Když tu náhle něco uvnitř,
cítím teplo života,
trocha vzduchu ve mě zbyla,
krev mi zase klokotá.

Nevím, však kde se to vzalo,
sebe už jsem odepsal,
srdce mi však pošeptalo.
Neumírej, hledej dál.

I když hledám, nenacházím,
zas propadám obavám,
co jsem našel zase ztrácím,
i ten hlas už postrádám.
Autor Lobo1, 20.03.2011
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí