Možná... (nám čas už vzal lesk)

Možná... (nám čas už vzal lesk)

Anotace: Na tohle jsem ještě nebyla připravená... Na tohle prostě ještě nejsem dost dospělá. (Proto ty nejčernější myšlenky.) Formou jakéhosi dialogu nikoho s nikým.

A:
(možná, že bych brvou hnula
za doteků citů cizích?)
...
Co v nás ztěžklo jako žula?
A co z nás kdesi ve tmě mizí?

B:
(možná vášeň utonulá,
...
možná zprahlých citů změť)

A:
Co když už lásku nekřísíme,
jen stavíme chladnou zeď?

A když se zeptám, co náš cit
a kdo jsme my dva právě teď?

B:
z pola nic
a z pola ...led
Autor Patěnka, 20.03.2011
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až sedne rozvířený prach
a ruka jej z času sejme,
nový lesk...jistě vzejde.

20.03.2011 17:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí