V rozpacích

V rozpacích

Anotace: protože a jelikož jednoduše nevím!

Ach, stůňu v horečce nejistoty
skláněje se nad marností svých činů,
a hledím v oči číchsi synů,
utopenými oky své vlastní samoty.

Ach, darmo mluvit o strachu
z Tvých tančících křídel,
z vroucně horkých vřídel,
a z drtivého krachu.

Avšak v dálce prosvítá naděje,
kapička touhy – srdečné pochopení,
z těch vroucných vřídel přec zášť nepramení,
a to vše snad v lepší zítřky spěje.
Autor jsemvojta, 20.03.2011
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Annie the wolf, Mraveneček, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí