První jarní den..

První jarní den..

Anotace: Krásný den to dneska byl.

První jarní den byl moc krásný,
jak lásky sen to byl jasný.
Obloha plná modré nálady,
akorát tebe sem nespatřil..

Jaro je krásné, obloha jak moře čirá,
bylo mi však smutno, chyběla mi má milá.
Hrála si s Barunkou, sestřenkou svou,
princezna s korunkou, pohádku si teď čtou..

Snad ještě složím tisíce básní,
stovky veršů pro dívku s třásní.
Mé oči a má duše jsou pak rády,
že jsem Tě konečně spatřil...
Autor FrankieLamprt, 21.03.2011
Přečteno 449x
Tipy 11
Poslední tipující: Tanzania, tato22, Mraveneček, CULIKATÁ, jethullfan, Gabrielle, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí