Nečekaný ...ráz...*

Nečekaný ...ráz...*

Anotace: ...dopis?

Ráz v nečekaných
překvapeních
osudy naše rozestlané
mění
a každé ráno ustýláme
jednu obměnu za druhou
neměnná na druhou

Ráz v očekáváních
šeptáme
svá nikdy nevyřčená přání
do sebezpytování
Šeptáme pohledem
němými ústy

Ráz v nečekaných
proměnách
nahou mě nechává stát
ránem ztraceně
v deštivém mrholení

Neměnná změna bezejména

Stále roztoužená
pane Tvoje žena
Autor jvacl, 22.03.2011
Přečteno 329x
Tipy 23
Poslední tipující: Woski, James Libustka, Azure angel, carodejka, Juan Francesco de Faro, labuť, CULIKATÁ, Tomáš Přidal, enigman, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ráz naráz...

22.03.2011 18:56:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí