Jsem tichá píseň

Jsem tichá píseň

Anotace: Miluji tě....lásko moje!

Jsem tichá píseň,
která ve svém tichu
naklání se do všech
světových stran,
když stoupá
k bráně všech bran
azurovým tichem.

Zní tichým smíchem
šťastná píseň písní,
věčná jako život.
Krásně mi zní!

Jsem tichá píseň
o lásce věrné,
něžné a odevzdané.

Zazpívám odpověď
otázce KOMU PATŘÍM,
mého srdce pane!

Ostrůvky něhy
moje dlaně jsou
na těle tvého oceánu.

Polibky mé tě odnesou
na lodi rozkoše
dnes k ránu!
Autor Hana Trnková, 30.01.2006
Přečteno 760x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

stooo

30.01.2006 08:42:00 | pla-ton

pěkné...80%

30.01.2006 07:39:00 | Muad Dib

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí