Tlukot srdce

Tlukot srdce

Anotace: .......

Tlukot srdce

Tlukot srdce...buch,buch,buch
a nikde kolem žádný ruch,
tlukot srdce...zrychlený dech,
jednou štěstí, jindy zas pech

Tlukot srdce...ruce se třesou,
když vidím,jak mi kytky nesou,
tlukot srdce...se ztrácí,
když se láska domů vrací

Tlukot srdce...tajné přání,
krásný pocit je vždy k mání,
tlukot srdce...krásný zvuk,
každý ticho, ani muk
Autor Andrea de Taverne, 30.01.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí