Odvykačka

Odvykačka

Anotace: možná člověk, možná droga...

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

V koutě místnosti klepajíce
O drogu slzavě prosíce
O vnějším životě nic nevíce
Za drogou krutou plačíce

Už ji nechce feťák blednoucí
Po droze je zázračně rostoucí
Nechce býti pes páchnoucí
Jen kostra s drogou stárnoucí

Drogu z mozku vyhání
Nepřekonatelnou hrůzu to nahání
Je to jak kruté přiznání
Jak když křesťan je bez svého vyznání

Naposled drogu něžně pohladí
Na roh propastí se sám posadí
S drogou se zase horečně rozvádí
K šílenství krutému ho to přivádí

Vrátí se, droga, on, král
Co pár vteřin při feťákovi stál
Na milého prince si hrál
A pak feťákovi hlavu sťal
Autor Moniska, 23.03.2011
Přečteno 553x
Tipy 3
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš dál . :-)

06.04.2011 06:22:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí