Sonáta pro Adama

Sonáta pro Adama

Anotace: Pro idola klatovský zdrávky :'(

Pro pár krátkých veršů,
pro ty měl jsi mě rád
a na srdce šrám chtěl si mi potají dát.
Já vím, že můžu jen nechat si zdát,
že pro pár veršů měl bys mě rád.

Pro pár smutných básní
co na srdci máš
napsaných pro vzpomínku.
Tak pro ty jsme krásní
a svět je jen náš,
alespoň na chvilinku.
Autor Vasilisa, 23.03.2011
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí