Pomoc,bolest...a Ty

Pomoc,bolest...a Ty

Anotace: ...

Všechno se mi zpětně vrací,
pojem času ve vzduchu se ztrácí,
všichni mi dávají pomocnou ruku,
já se jen ztrácím ve vnitřním hluku.
Nechci pomoc, chci jen oporu,
z blízkých přátel, ne žádnou oboru,
vím sice, že pomoc je tu nutná,
však mé hlavě asi trápení chutná.
Nechci pochopit, že mě nechce,
všem se to říká strašně lehce,
já chci jen s ním být,
společný život dále mít.
Nechci slyšet, že zapomenout musím,
část tebe v sobě zanechat zkusím,
nevzdám se tě, mám tě ráda,
i když v mém srdci bolí zrada.
Chci mít pocit, že naději mám,
že do toho úsilí všechno dám,
milovat tě navždy budu,
i když sama asi zbudu.
Jsi můj princ na bílém koni,
co tak krásnou vůní voní,
navždy v srdci, navždy v hlavě,
sny, jak válíme se spolu v trávě.
Ty překrásné sny, jak jsme spolu,
ve smíchu se kutálíme z kopce dolů,
chodit spolu, v ruce ruka,
však jsou to jenom noční muka.
Musím se snažit, se toho zbavit,
začít se zase upřímně bavit,
kamarádka s tebou být,
s jizvou na srdci navždy žít…
Autor H.I.L., 23.03.2011
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí