Upíří paní

Upíří paní

Anotace: Zničená víra ..

Dones mi svit měsíce - já dám si ho do vlasů. Vím, že cestu znáš, nenajdeš jí v kompasu....

V kronikách hledáš marně minulost mou temnou. TeĎ tě v moci mám, už zůstaneš semnou...

Já nemám minulost lásko moje, tak nepátrej nikde a budu jen tvoje....

Jsem paní upírů, tisíc let žiju. Podej mi ruku, já najdi ti žílu. Chci pocity tvý znát, když z tebe piju.... Chutnáš tak sladce, až rozkoší křičím - i přesto, že chápu, že všechno ničím....

Teď budem jedno tělo i duše, tak prosím tě moc - nestřílej z kuše... Netrap mě, já milovala tě vroucně však víš- ale už pozdě je, už v srdci mám šíp...
Autor rivombroza, 23.03.2011
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Findë, Pevya, Kite.Kat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí