balení

balení

Anotace: jen tak co mě napadlo, když jsem myslel na ženu.

Prolhané básně.
Usměvavé ženské tváře
S vnady vypřenými.
Muži se zraky k nim upřenými
Na ubrousky je již chystají.

Pisálci jsou v nadějích
Bohyně kolem nich se na podpatku točí.
Jedna noha, druhá přes ni
Jen se na ni vrhni
V duchu pro sebe si mumlají.

Sexy bohyně
Zmlklé tváře k zemi padají.
Odcházejíc, svůj šál přes rameno hodíc.
Seš kus, Já jsem Bob
Na pouhé dvě věty
Právě přišel a kost už sbalil.

Jaké plyne poučení?
Nepsat básně.
Smát se krásně.
Tvař se drsně.
Neser se.
vždyť tě čeká rozloučení.
Autor mmmaaatttyyy, 24.03.2011
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí