Touha

Touha

Anotace: kterou udýcháš...

Hladíš mě po nocích
dotýkáš se něžně
Výkřikem emocí
vstupuješ do mě...

Sedíme proti sobě
a pohledy už nestačí
jeden dotek věnuji Tobě
čekám,kdy mi ho oplatíš...

Chci být spoutaná
jedenkrát Tebou
Prožít noc vášnivou
jen a jen ve dvou....

V pokoji velikém
jen tak se milovat
Nahlas vše procítit
sebe si darovat...

Kůže palí
horkost jí sluší
Myšlenky svádí
k splynutí duší..

Cítím tlak
a jemné bušení
Srdce mé chce to...
náhlé vzrušení..

Patřím Ti celá
sám jsi to říkal
Teď bych si přála
aby si za nás i dýchal...
Autor Kett, 24.03.2011
Přečteno 532x
Tipy 28
Poslední tipující: Mraveneček, mida, Emmelia, Amable seňor Marek, Tamara, NikitaNikaT., modrá..., labuť, Niky88, danav, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi vystihla své touhy, pocity, něžnosti, milování... ST!**** moc dobře to znám. :o)

25.03.2011 18:33:00 | NikitaNikaT.

Číst Tvé básně Kett,je jako sedět v kině,totálně přikován trhákem filmového nebe!!!
Řádky tvého psaní se dají prožít pouhým čtením.!!
Nevím,jak jinak popsat krásu Tvého veršování.

24.03.2011 20:38:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí