V záři plamene...

V záři plamene...

Anotace: ...který bude věčný

Zatemnění oken
A romantika při svíčkách
Chvíle kouzelného ticha
Při zavřených víčkách

Poskakující plamínky
Na knotech
Jak myšlenky co říct
V mých mozkových závitech

Záře svíček odráží
Na stěně naše těla
Jsem moc rád
Že jsi z nebe přiletěla
Ty můj dlouhovlasý anděli

Jsi jediné moje vysvobození
Ze spárů samoty a soužení
Teď už není jen po lásce toužení
S Tebou ji konečně naplno prožívám

Každou chvíli s Tebou
Si naplno užívám
A při loučení
Divné pocity mívám

Díky Tobě mám
Pořád úsměv na rtech
Žádné stresy a žádný smutek
Napsat Ti byl ten nejlepší skutek

Mé oči vydávají zář
Za tisíce plamínku
Kdykoliv jsou Tvé rty
Těm mým nablízku

Velký žár lásky
Co hoří nám v srdcích
Nebude nikdy uhašen
I jarní ptáci nám to věští

Bude to čím dál
Tím více lepší
Mé tělo už se na
Tvé objetí strašně těší

Nechci Tě nikdy ztratit
Nebo tohle vše nějak zkazit
Moc mi na Tobě záleží
Jedině Tobě celé moje srdce náleží
Autor JohnyD., 25.03.2011
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, James Libustka, Chancer, dream in emptiness, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju, ta je nádherná :-* myslela jsem, že tam bude něco s těma svíčkama :)

25.03.2011 08:10:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí