Jsi tu zas ..

Jsi tu zas ..

Anotace: Jedna z veselejšího šuplíku :)

Pořád tě cítím tak blízko sebe,
pořád mě tvoje dlaň pálí i zebe.

Cítím to chvění v konečích prstů,
přivírám oči a myslím na Tebe..
Jsme jako řeka s tisícem mostů,
jsme jako řeka,
ústící do nebe.

Cítím tvou vůni, jsi tady semnou?
Cítím tvou dlaň hrubou i jemnou.
Cítím tvou dlaň, pořád... a stále...
Slyším jak "odmykáš a volám dále.

Cítím tvůj pohled, slyším tvůj hlas.
Už jsi tu nebyl a jsi tu zas....
..............SEMNOU.....
Autor rivombroza, 25.03.2011
Přečteno 466x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí