CÍTIT TEBE

CÍTIT TEBE

Anotace: cítit tebe ve své

Jak se má,ta bolest mírnit
chtěl bych vypnout srdce mé.
Každý den tě musím cítit
jinak nefunguje tělo mé.

Nemohu se ptát tvé lásky
nechci pro mé touhy zemřít
nechci slyšet ani sbohem
lépe smutný na vždy žít.

Máš mé žití na svém noži
klidně řízni hrotem dík
budu klidně mrtvé listí
na hřbitově v rakvi,
jen když neodhodíš moje cítit
s láskou! Nožem touhu ukončit!
Autor Miroslav Deadhead, 30.01.2006
Přečteno 646x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí