O konci se zdá, dívce, která stojí na začátku

O konci se zdá, dívce, která stojí na začátku

Anotace: Bez rýmu, pocitovka, psaná srdcem, či co mi to tam pro ně(j) bije...

Tvoje něha je dnes zbytečná,
protože tu mou ukradl ten druhý...

...a nechal mi touhu,
spalující a neukojitelnou...

Budeš,
pro tuto noc,
mou hračkou beze jména?

Slíbím ti bolest,
dám ti své slzy - slíbáš je?

Ne, tolik nežádám,
jen na jednu noc,
předstírej že jsem tvá a ty můj...

Lži mi,
i když jsi čestný muž,
potřebuji tvou vynucenou lásku...

A až se rozední,
tiše odejdi,
s posledním polibkem... s lehkostí motýla...

A poté,jedna kulka do týla,
kterou jsem si zasloužila,
zastihne mě připravenou...smířenou...a díky,tobě, alespon trochu milovanou...
Autor terezkys, 25.03.2011
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: Elča, .K.r.i.s.t.y., Draconian, marpesakova, mauvais-ange, Ziky, Jiná, Gabrielle, Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je velice krásné. Opravdu mě to nadchlo! ST...

25.02.2013 17:24:25 | .K.r.i.s.t.y.

dojala mě...krásná *ST*

26.03.2011 00:42:00 | mauvais-ange

Není potřeba stejných slabik na koncích řádků,
když v člověku hlodá myšlenka,která prostě musí nutně ven.
S.T.!!!
Moc hezké...

25.03.2011 18:04:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí