***POHŘEB PRO SRDCE***

***POHŘEB PRO SRDCE***

Anotace: *****

Smuteční průvod jde polní pěšinou,
uložit na hřbitov duši nevinou.
ubohá dívka co pro lásku žila,
Pro krutou zradu život svůj ukončila.
*
Dřevená rakev zlatem kovaná
pod černým závojem dívka schována.
bledé má rty,však chladnější líce,
své krásné oči neotevře více.


*
Smuteční chorál žalostně zní
se smutnou písní loučí se sní.
na rakev padá ji červený květ,
škoda je života,těch mladých let.
*

Pláče ted milenec pro lásku svou,
pozdě ted proklíná tu zradu zlou.
zraněné srdce přestalo bít,
nechtělo dýchat,nechtělo žít….
Autor kokyno, 25.03.2011
Přečteno 449x
Tipy 17
Poslední tipující: tato22, annuska, Psavec, Mraveneček, CULIKATÁ, mauvais-ange, Květka Š., Marcone, Patěnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je drámo .... kámo ...
**-...škoda jen, ... že poněkud účelově kliškoidní ...:-((

25.03.2011 20:46:00 | HarryHH

Jen.....slzičku osuším.....
S.T.***

25.03.2011 19:04:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí