Čekám

Čekám

Anotace: -

Sedím, prázdně hledím,
na nekonečnou stěnu,
hlasitou ozvěnu,
když volám, co vidím,
nepřemýšlím, co říkám,
do hloubky padám, nestíhám,
kácím se, nevzdávám,
zvedám se, postávám,
čekám, však umírám.

Miluji, nezájem,
předstírám, vášeň,
prožívám, nezvládám,
maluji, budoucnost,
pláču pro minulost,
bojím se.
Nejistota, samota,
co táhne se, robota,
na polích života, co bolí.

Potopa mořská, se solí,
ze slz, co pálí v ranách
na tvářích sinalých,
když hledí do světa.
Čekají.
Autor Lobo, 25.03.2011
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí