Opět

Opět

Anotace: No... dvě hodiny v noci a jsem celkem dost, ale napsal jsem to a rozhodl jsem se to sem dát, tak jak to je. Bez opravy. Třeba to i bude výstižné... (chyby omlouvá opilost)

Slyším Tvůj hlas,
ve štěbetání prvních jarních ptáků,
ikdyž jsem zas
naložen v alkoholickým láku.

Procházím se v přírodě,
zrovna ne moc oblečen,
rád potkal bych Tě v náhodě,
znásilnění? Usvědčen?

Vidím Tě, nezakážu očím,
je tma jak nejčernější černá.
Klidně se zas představím vašim,
když mi budeš opět věrná...
Autor Jeronym., 26.03.2011
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí