Ona je tou pravou

Ona je tou pravou

Anotace: Pro ni, o ní. Jinými slovy to popsati nelze. Miluji ji a milovat ji i budu. Ona je můj největší poklad, největší štěstí které mne v životě potkalo. Miluji tě Alenko.

Sbírka: De amore et alia

Já s láskou jdu za krásnou panou,
a srdce říká odpověď danou.
Zpívám si tu lásky píseň,
dávno spadla ze mne všechna tíseň.

Rudá růže doprovod mi dělá,
a hlídá srdce, vždy je bdělá.
Srdce mé jen jedna může mít,
jsem zvědav co s ním se bude dít.

Vždy vzdal jsem se lásky velmi snadno,
ale teď zahrávat si se mnou není radno.
Tuhle lásku v srdci nosím,
a veškeré soky rázně kosím.

Žárlím, neboť mám strach že ji ztratím,
to život svůj raději Zemi vrátím.
Však vím že ona mne miluje,
k osudové lásce se mezi námi schyluje.

Verše lásky, sami, z úst mi plynou,
a vzpomínky špatné bídně hynou.
Krásné chvíle jen s ní zažívám,
a jen s ní štěstí prožívám.

Ten čas bez ní, věčný se mi zdá,
však ona mi svoji lásku za to dá.
Za chvilku s ní bych život směnil,
a koloběh času rád bych taky změnil.

Verše mé dokonalé nejsou,
avšak moji lásku vzduchem nesou.
S láskou píši tato slova,
a klidně je zopakuji znova.

Miluji svého života hvězdu,
vždy najdu si k ní svoji cestu.
Pro ni vzdal bych se všeho,
i svého života, řekni mi čeho.

Zkušenosti mi zde nestačí,
snad mi instikt postačí.
Neustále miluji ji čím dál víc,
dochází slova, co dál mám říct.

Dnes myslím stále na ni,
udělal bych všechno pro ni.
Stále vím že má mne ráda,
nehodlám obrátit k ní svoje záda.

Ona je můj poklad, život můj,
a další překvapení rychle nakrokuj.
Dám ji kytku, modré z nebe,
nebo raději dám jí sebe.

Svoji lásku, všechnu co mám,
ihned bez problémů, já jí dám.
Ona nárok na mí srdce má,
za něj svoje jistě mi dá.

Chtěl bych dát jí vše co mám,
a krásný život snad jí obstarám.
Ona je mojí krásnou spásou,
obklopím ji svojí věčnou láskou.

Nespočet chvílí co jsem prožil,
bylo pln naděje, co do ní jsem vložil.
Nyní řeknu to celému světu,
jednou řeknu ji onu krásnou větu.

Nyní končím, dochází mi slova,
zítra s láskou, zkusím to však znova.
Když nepůjde to napsat samo,
ona hodí mi ono pomocné lano.
Autor Jiskroid, 26.03.2011
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, ROMEO 36, Miranda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem taky Alenka :D Jinak hezká báseň...

27.03.2011 18:20:00 | Prinzeschen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí