Jsi nejkrásnější

Jsi nejkrásnější

Anotace: Krátká zamilovaná.

Sbírka: De amore et alia

Jsi hvězdou na nebeské pláni,
s Tebou cítím se jak v ráji.
Když vidím tě, byť z dáli,
připadám si že, sen se zdá mi.
Však ty nejsi sen, jsi má láska,
máš krásnou duši a jsi i kráska.
Už se těším až zas budu s Tebou,
a všechnu lásku beru s sebou.
Stále na Tebe myslím jen,
Naštěstí nejsi jen pouhý sen.
Jsi štěstím na cestě osudu,
Jsi přehlídkou krásných průvodů.
Za trochu lásky od Tebe,
posílal bych vzkazy do nebe.
Když měsíc na nebi vysílá svou zář,
já vidím v něm Tvoji něžnou tvář.
Autor Jiskroid, 26.03.2011
Přečteno 604x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Miranda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí