Pij, lásko! (jed)

Pij, lásko! (jed)

Anotace: Nevím, nevím, nějak takhle to bylo, je a bude

Skleněná lahvička, jedu je plná.
Po staletí si bereme život.
Pláču, kdy přijde ta změna?
Zastaví se plynu sykot?

Jsi to ty? Vidím tváře.
Přátelé, přeludy, berou mě pryč.
Skrz mříže od žaláře.
Jsem tam, kde vládne zrazení bič.

Pij, lásko, pij, dám ti vína číš.
Tančíme spolu jak dešťové kapky.
Pij, miláčku, pij, teď něco uvidíš.
Lahvička prázdná, smrt-nápoj sladký.
Autor Jiko, 26.03.2011
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: H.I.L., Mraveneček, Tamara, Z kapky deště, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piju.

26.03.2011 17:42:00 | Z kapky deště

Smtrelně pohádková msta:-)))

26.03.2011 17:32:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí