POZDRAV JARA

POZDRAV JARA

Anotace: pozdrav

V paprsku rána, svět se tvoří
jak tvař dívky, co celá hoří
počítá první vteřiny
jen z ticha jsou tvořeny
v zaplavě prvních květů
cítí vůní příštích světů
co jen čeká přiznání
když lásku, lásku dohání

V paprsku rána, když se dvoří
jak krásní úhoři
hledající hrdiny
možná jsou jediný
co zkouší napsat větu
třeba se pletu
krásná jsou hledaní
když láska, lásku dohání.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.03.2011
Přečteno 315x
Tipy 20
Poslední tipující: PetTulak, Mbonita, NikitaNikaT., zenge, Psavec, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, hatlapatla, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásný pozdrav, Radku. Nejen s jarem láska je spojena. ST!***

27.03.2011 14:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí