Jsi má láska

Jsi má láska

Anotace: Myslím že ani nepotřebuje popis. Je to o všem co pro mne jsi.

Sbírka: De amore et alia

Jsi květinkou na jarní louce,
hladinou odrážející Slunce.

Jsi potůčkem s chladivou vodou,
srdcem, co hoří touhou.

Jsi spásou ve špatném dni,
skvostem skrytým v kameni.

Jsi růží, s dokonalým květem,
štěstí letící světem.

Jsi plamenem v mém srdci,
láskou kupředu jdoucí.

Jsi čirým dokonalým křišťálem,
královnou jdoucí před králem.

Jsi vánkem v horkém letním dni,
hodinami odbíjejíc polední.

Jsi Sluncem hřejícím na tváři,
hvězdou co na nebi zazáří.

Jsi slzou co od oka padá,
pro lásku jsi ta pravá.
Autor Jiskroid, 27.03.2011
Přečteno 659x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Miranda, Marcone, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí