Ferro..

Ferro..

Anotace: .. fluid

Z ferrofluidu má na hlave
naj-účes celej galaxie
spod obočí v dúhoviek káve
zreníc magnetmi cez riasy je

zahľadený k nej do ďaleka
skrz naskrz Slnkom v márnej snahe
vysušiť plazmu, čo mu steká
z očí na tvár i telo nahé

v ošiali sĺz krídlami máva
ak o ňom sníva, vidí letieť
k hviezdam lišaja smrtihlava
nestačiac si tie oči pretrieť

do hviezd naráža, horí stále
z lásky sa vo sne priotrávil
čerň turmalínu má v kryštále
lesku očí, čo sen zaplavil

z ferrofluidu ihiel vlasov
nestráca ani jeden, držia
pokope, magnet rad nárazov
ustál.. čo hviezdy nevydržia
Autor Petbab, 27.03.2011
Přečteno 284x
Tipy 17
Poslední tipující: šuměnka, mademoiselle secret, Azure angel, Mbonita, NikitaNikaT., labuť, Miranda, Psavec, modrá..., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

geniální!

29.03.2011 18:40:00 | šuměnka

Skloubit poznatky z astronomie
s životem to kvituji.

29.03.2011 14:00:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí