Vidím, teď už tě vidím

Vidím, teď už tě vidím

Anotace: tak jo, pomalu upadám do deprese, ale nebojte, tohle je jen odvárek...

Světlo na konci tunelu
Je s jistotou vždy vlak
A ať Slunce hledám, jak chci
Za mrakem najdu mrak

Kalná voda páchne steskem
Propadám skrz utrpení
Co tě jako skořápka chrání
A obklopuje lživým leskem

Jak jsi dokonalý
Spousta lidí tvrdí
Já jim oponuji
tak mnou opovrhují.
Proč je tu tolik věcí, co nevidí?

Toužím ty růžové brýle
Nasadit také sobě
A během zlomečku chvíle
Poddat se své době

Kdy otec je šťasten
Matka uplakaná
Kdy sen je noční můrou
A já tak unavená

Znavená svou dobou
Já-malé hloupé dítě
Tomu přece nemůžu rozumět
Mám sedět sama v koutě

Proč říkáš, že jsem děcko
Co nechápe souvislosti
Vidím tě, hyeno
Jak ohryzuješ kosti

Moje…
Autor Jiko, 27.03.2011
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: H.I.L., Queer, CULIKATÁ, Marcone, Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pane jooo ...super...

27.03.2011 19:13:00 | Queer

Je to šíleně němý výkřik.
Sama sobě řvoucí do očí.....
A hodinky jen..tik...tik...tik...
necítí,nevidí....mlčí....
S.T.!!!

27.03.2011 18:44:00 | Marcone

Krásné... jako bys mi četla z duše... ST!

27.03.2011 18:41:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí