Konec konců

Konec konců

Anotace: Přes co se dokážeme vůbec ještě přenést?

Konec konců, vše se v dobré obrátí.
Každý člověk ke své pravdě se zas navrátí.
Přes všechny útrapy a mráz v těle,
přes věčné úvahy,
přes všechno my jednou zasmějem se minulosti směle.
Přes překážky a neoceněné činny,
přes dokonalé představy a odpuštěné viny.
Přes kruté štvanice a války,
přes utrpení lidí, co pozorujem z dálky.
Konec konců, vše se v dobré obrací
a z nás lidí bezvýznamných již nebudou dál otroci.
Autor Lenny, 30.01.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí