Pod praporem sex-appealu

Pod praporem sex-appealu

Anotace: ....i muži mají svoje jaro....

Pod praporem sex-appealu
Tvůj rytíř usíná
ve svém věku pozbyl sílu
věnovat se lásky hrám

Dnešní noci pod hvězdami
kokardu odevzdám
pod oknem naposledy
madrigal Ti zazpívám

Ani slavík velmi mladý
nehodlá jedné růži pět
on stejně jako muži
touží k jiné přivonět

Za tím plotem platinovým
chystáš marně zlatou klec
v ní coby ve vězení
zcepeněl bych nakonec

Pod vrbičkou píšťaličku
s radostí si otloukám
na sukénku jenž tu projde
zvesela si zapískám
Autor V.N.Losinský, 27.03.2011
Přečteno 383x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabriela Green, jitka.svobodova, hloubavá, Emmelia, divoska_jaja, Helena Lovecká, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš silné jaro...co pak až bude léto :-)

27.03.2011 21:07:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí