v nás :)

v nás :)

Anotace: Ač se tě budu snažit nenávidět sebe víc, stejnak tě budu jen milovat.

Níž, níž - říkal si mi
Výš, výš - mezi stromy
Spíš, spíš? - šeptal si mi
víš, víš - vyznávals viny.

Tam, tam - mezi prsy
Dál, dál - hladíval si
Sám, sám - líbals vlasy
Bral, bral - to, co chtěl si.

Vpad, vpad - si do života
Tak, tak - jak má nahota
Rád, rád - tak zněla slova
Krad, krad - si beze práva.

Král, král - si mého srdce
znal, znal - si horké líce
vzal, vzal - sis moji hrdost
spal, spal - na prach nevinnost.

Už, už - není divu
nůž, nůž - u mého krku
růž, růž - na šíji září
muž, muž - lhář s tvou tváří.

Čas, čas - tiše plyne
zas, zas - není to samé
klas, klas - tiše laská
že
v nás, v nás - žije láska
Autor klajusenka, 27.03.2011
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Luxusní, líbí...*:)

16.04.2011 10:30:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí