Hadí poezie

Hadí poezie

Anotace: Jsem had a hadem zůstanu.

Sbírka: Studené podroví

Hadí poezie

Až zatáhnu veškeré žaluzie
probudí se ve mně zmije.

Potom pocítíš ve slovech jed
neboj jsou jak sladký med.

Sladkost úst vpravím ti do vlasů
žádný strach, jenom splynutí úžasu.

V těle zoufalý jed ti proudí
jsem hadí kat který tě soudí.

Říkají mi had a tobě hadice,
navždy budu chodit s cejchem
jménem Alice.
Autor Kalin, 27.03.2011
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí