hvězdičky padají

hvězdičky padají

Anotace: L

Hejno spálených holubic oproti obzoru
křižuje nad polem umrlců v pozoru
obloha krvácí, probodlá hvězdami
které si potichu černou tmou padají.
Z pořezaných oblak prší krev od léta
myšlenka se křídly bílými odlétá
ta křídla bělostná vzlétla pryč od vína
hvězdičku zachytí a vezme na nebe!

Teď prázdná sklenice na hvězdy vzpomíná,
chytajíc spadlou krev a slzy do sebe...
Autor Krapet, 28.03.2011
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Giginka, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí