Láska je

Láska je

Anotace: stručný popis ? :)

Láska je čaroděj ze světa zázraků
Láska je závoj utkaný z oblaků
Láska je severka, s měsícem putuje
Láska je umělec, osudy maluje
Láska je příběh, vypráví o lidech
Láska je o víře, o citech, o slibech
Láska je duha, dvě srdce spojuje
Láska je když jeden druhého miluje?

P.S.
Je krásné žít, když má člověk dar snít a duši malého dítěte.
Proč hledat lásku tam, kde už není, kde pomalu se ztrácí v zapomnění,
kde marně člověk hledá pochopení a nepřichází ani pohlazení,
duše je prázdná a zbývá jen snění, čekání na den,
kdy snad se zas vše změní...
Autor Poustevníček, 28.03.2011
Přečteno 471x
Tipy 12
Poslední tipující: Misha, Lucucu, strašidýlko-střapatý, Tanzania, labuť, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, děkuji ...

21.04.2011 23:20:00 | kasparoza

To všechno láska sebou přináší
bez ní však srdce puká... ST

29.03.2011 10:40:00 | Tanzania

Láska má mnoho podob a umí spustit slzy radosti i smutku...

29.03.2011 08:02:00 | labuť

Nádherně napsané! Souhlasím s tebou.. :o)

28.03.2011 23:55:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí