Ty

Ty

Anotace: Pocitovka

Vstoupil jsi do mého života
mě popadla němota
Den co den, sním o tobě
o náhodě
Která nás dva spojí.

Teď stojím před tvým domem
Vím že jsi za rohem
Vím že se tam skrýváš
a možná se taky nade mnou rozplýváš

Asi budu muset zasáhnout sama
aby měla hezčí rána..
Autor Tabezejmena, 28.03.2011
Přečteno 475x
Tipy 3
Poslední tipující: hatlapatla, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí