Jsou Dvě a přitom žádná

Jsou Dvě a přitom žádná

Anotace: Ze sbírky: "In Vino Veritas"

Sbírka: In Vino Veritas

Jsou dvě a přitom žádná


Jsou Dvě a přitom žádná,
a já jsem jenom nikdo.
Osud si to zřejmě žádá,
abych tak také zůstal.

Jsou Dvě a přitom žádná,
a já jsem jenom nikdo.
Láska je holt v tomhle zrádná,
vlastně už to víte… kde kdo.

Kdo jsem, jaký jsem a čím že budu,
se dovím, až zbavím se studu,
až za svým cílem přímočaře půjdu.

Ale teď jen nikdo jsem,
a pro ty Dvě tam někde v dáli,
jsem jen hloupým snem,
kterému se napřed smáli,
a pak plakali.

Jsou Dvě a přitom žádná,
a kdyby jedna z nich jen trochu chtěla,
mohla by se mnou,
cokoliv si dělat.
Autor Miro Sparkus, 29.03.2011
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, strašidýlko-střapatý, enigman, terezkys, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osud jsi ty...

30.03.2011 10:20:00 | enigman

Někdy se nedá jít po přímé lince až k cíli, někdy je třeba přestoupit na linku jinou :) Přestupy jsou těžké, ale vyplatí se! A halvní taky je vůbec nastoupit...

29.03.2011 11:50:00 | voslík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí