Láskyplné vězení

Láskyplné vězení

Anotace: Tahle báseň vznikla pro přítelkyni, která je pro mě největší inspirací...

Nad horami sedí mlha,
tichá, pokojná, jak moje vina,
provinil jsem se láskou k tobě,
podle paragrafu měl bych si odsedět
sto let ve tvé cele bez vody, bez jídla,
po tvém boku pomalu umírat,
nevěřím na štestí, které život opouští,
nemám v úmyslu čekat někde v ústraní,
až můj čas tady zemina obalí,
někdy v srdci z toho zabolí,
my spolu,
na téhle zemi zestárnem,
až vyleze mi první šedivej vlas,
na čele hluboká vráska,
ty se snad budeš tak krásně smát,
navždy budu tě milovat,
lásko má jediná.
Autor Souný, 30.01.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NO vida jak se daří.. přidáš?

30.01.2006 21:00:00 | Buližník

Na zítra tu mám další o smrti... :) Tenhle motiv je mi nějak blízkej, snad to neni znamení

30.01.2006 17:28:00 | Souný

tak tohle je trochu jiný kafe než ta vejš. líbí se mi.

30.01.2006 17:19:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí