Navždy...

Navždy...

Anotace: ...

Navždy budu tu pro tebe,
I kdyby to znamenalo jít do nebe.
Pro tebe všechno udělám,
Jen aby si nebyl sám.
Ty zřejmě o mě nestojíš,
Přesto do mého života se zapojíš.
Má láska teď už příliš silná je,
Moje srdce tě příliš mnoho miluje.
Pět let jsem vedle tebe nečinně stála,
Však tyhle vzpomínky už voda vzala.
Proč tak hloupá sem byla??
Kdybych se jen odvážila..
Zmizels z života mého,
Je to jako děj snu zlého.
Že láska to nejhezčí je??
To si většina lidí přibarvuje.
Láska navždy bude jen bolest a smutek,
Láska navždy bude jenom zármutek.
Přes tohle já v srdci tě uschovám,
A tvou památku navždy uchovám…
Autor Namida, 29.03.2011
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí